Další článek Předchozí článek

Krůtí rolka s batátovým pyré

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Pracoviště: Sanatorium Bristol, Lázně Karlovy Vary

Vloženo: 13. 3. 2019


Suroviny na 1 porci:

130 g krůtích prsou
10 g sušených rajčat v oleji
30 g mozarelly
70 g brambor
70 g batátů
5 ml slunečnicového oleje
sůl, pepř

Postup:

Ukrojíme silnější plátek krůtího prsa a nožem v něm vytvoříme kapsu, kterou naplníme sušenými rajčaty a mozarellou. Naplněnou kapsu osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi, dokud není maso propečené. Mezitím si oloupeme brambory a batáty, osolíme a společně vaříme doměkka. Po uvaření rozmixujeme a servírujeme.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Energie (kJ)

Sacharidy (g)

Tuky (g)

Bílkoviny (g)

Vláknina (g)

1 porce

1602

27

13

39

4

Další článek Předchozí článek