Logo Cukrovka
Menu
Logo Cukrovka
  • Dobrý cukr - videa
  • Encyklo
  • Edukace + testy
  • odborníci
  • redakční rada/kontakt

BENU Vaše zdraví si bereme na starost

  • NEPŘEHLÉDNĚTE
  • Cukrovka
    • Co je to?
    • Inzulin a inzulinová rezistence
    • Dělení diabetu
    • Dědičnost
    • Statistika
    • Cukrovka 1. typu
    • Cukrovka 2. typu
    • Těhotenská cukrovka
    • Dětská cukrovka
  • Diagnostika / Léčba
    • Diagnostika
    • Léčba
    • Prevence
  • Životospráva
    • Pohyb a cukrovka
    • Recepty diabetika
    • Mýty a fakta o ovoci
    • Vychytávky do kuchyně
    • Jak číst složení potravin
    • Energetická hodnota potravin
    • Co jsou sacharidy?
    • Co jsou bílkoviny?
    • Co jsou tuky?
    • Cukrovka a warfarin
    • Cukrovka a dna
  • Komplikace
    • Akutní komplikace
    • Chronické komplikace
    • Diabetická noha
  • Praktické rady
    • Selfmonitoring
    • Jak měřit glykémii
    • Glukometry
    • Kontinuální monitorace koncentrace glukózy (CGMS)
    • FreeStyle Libre (FGM)
    • Aplikace inzulínu, pera + pumpy
    • Aplikace GLP-1 agonistů
    • Kalkulačky
  • Příběhy
    • Příběhy pana Kuličky
    • Tajemství ordinace
    • Fámy
  • Aktuality
  • Poradna
    • Poradna
    • Chatbot

BENU Vaše zdraví si bereme na starost

  1. Úvod
  2. Životospráva
  3. Recepty diabetika
  4. Vepřové maso

Vepřové maso

Vietnamské jarní závitky

Vietnamské jarní závitky

Vloženo:
1. 3. 2020

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Energetická hodnota 1 porce: 1429 kJ, sacharidy: 32,3 g

více

Vepřová panenka na špenátovém lůžku s bramborem

Vepřová panenka na špenátovém lůžku s bramborem

Vloženo:
8. 6. 2018

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Energetická hodnota 1 porce: 1749 kJ, sacharidy: 31 g

více

Vepřové maso na strouhané cuketě

Vloženo:
18. 9. 2016

Autor:
Miroslava Hylenová, DiS.

Energetická hodnota 1 porce: 1411 kJ, sacharidy: 9,3 g

více
  • Pohyb a cukrovka
  • Recepty diabetika
    • Bezmasá jídla
    • Dezerty
    • Hovězí maso
    • Králičí maso
    • Kuřecí maso
    • Mořské plody
    • Pečivo
    • Polévky
    • Pomazánky
    • Ryby
    • Saláty
    • Tepelně upravená zelenina
    • Těstoviny
    • Vepřové maso
    • Zdravé snídaně
    • Zmrzliny a nanuky
  • Mýty a fakta o ovoci
  • Vychytávky do kuchyně
  • Jak číst složení potravin
  • Energetická hodnota potravin
  • Co jsou sacharidy?
  • Co jsou bílkoviny?
  • Co jsou tuky?
  • Cukrovka a warfarin
  • Cukrovka a dna

PORADNA
profesora KVAPILA
&
profesora SAUDKA

Prof. MUDr.
Milan Kvapil, CSc., MBA

Prof. MUDr.
František Saudek, DrSc.

Na vaše dotazy
rovněž odpovídají

MUDr.
Kateřina Anderlová, Ph.D.

MUDr.
Pavlína Krollová

MUDr.
Dagmar Bartášková

PharmDr.
Josef Suchopár

Mgr.
Beáta Bohnerová

Zobrazit poradnu

Generální partner

Zentiva

Hlavní partneři

Mylan CZ - VIATRIS

Významní partneři

BENU

Partneři

SHAPER MSD

Partnerské weby

Diabetická asociace ČR Česká internistická společnost Medicína CZ Compendium
  • Dobrý cukr - videa
  • Encyklo
  • Edukace + testy
  • odborníci
  • redakční rada/kontakt

CUKROVKA.CZ je projekt pro edukaci pacientů a pracovníků ve zdravotnictví vznikající ve spolupráci nakladatelství a vydavatelství odborné zdravotnické literatury PANAX Co, s.r.o. a Diabetické asociace České republiky (DAČR), z.s.

Odběr newsletterů

© Cukrovka.cz 2017
Publikování nebo šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu vydavatele – PANAX Co, s.r.o. zakázáno. Není také povolena jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na serveru, a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.

Responzivní web od Artweby.cz