Logo Cukrovka
Menu
Logo Cukrovka
  • Encyklopedie
  • Edukace
  • Pro odborníky
  • Odkazy
  • Kontakt a redakční rada
  • Cukrovka
    • Co je to?
    • Dělení diabetu
    • Dědičnost
    • Statistika
    • Cukrovka 1. typu
    • Cukrovka 2. typu
    • Těhotenská cukrovka
    • Dětská cukrovka
  • Prevence / Diagnostika / Léčba
    • Léčba
    • Prevence
    • Diagnostika
  • Životospráva
    • Recepty diabetika
    • Mýty a fakta o ovoci
    • Vychytávky do kuchyně
    • Jak číst složení potravin
    • Nutriční terapie
    • Jídelníček diabetika
    • Energetická hodnota potravin
    • Co jsou sacharidy?
    • Co jsou bílkoviny?
    • Co jsou tuky?
    • Cukrovka a warfarin
    • Cukrovka a dna
  • Komplikace
    • Akutní komplikace
    • Chronické komplikace
    • Diabetická noha
  • Praktické rady
    • Selfmonitoring
    • Aplikace inzulínu
    • Aplikace GLP-1 agonistů
    • Kalkulačky
  • Příběhy/Fámy
    • Příběh pana Josefa
    • Příběhy pana Kuličky
    • Tajemství ordinace
    • Fámy
  • Aktuality
  • Poradna
    • Poradna
    • Chatbot
  1. Životospráva
  2. Recepty diabetika
  3. Pečivo

Pečivo

Celozrnný chléb

Celozrnný chléb

Vloženo:
6. 12. 2019

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Energetická hodnota 1 plátku chleba: 379 kJ, sacharidy: 12,6 g

více

Mangoldový koláč

Mangoldový koláč

Vloženo:
18. 4. 2018

Autor:
Mgr. Beáta Bohnerová

Energetická hodnota 1 porce: 883 kj, sacharidy: 22 g

více

Proteinové celozrnné bulky

Proteinové celozrnné bulky

Vloženo:
19. 3. 2018

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Energetická hodnota 1 porce: 717 kj, sacharidy: 23,4 g

více
  • Recepty diabetika
    • Zdravé snídaně
    • Bezmasá jídla
    • Těstoviny
    • Polévky
    • Mořské plody
    • Ryby
    • Kuřecí maso
    • Hovězí maso
    • Králičí maso
    • Vepřové maso
    • Pečivo
    • Pomazánky
    • Dezerty
  • Mýty a fakta o ovoci
  • Vychytávky do kuchyně
  • Jak číst složení potravin
  • Nutriční terapie
    • Nutriční terapeuti v ČR
  • Jídelníček diabetika
  • Energetická hodnota potravin
  • Co jsou sacharidy?
  • Co jsou bílkoviny?
  • Co jsou tuky?
  • Cukrovka a warfarin
  • Cukrovka a dna

Poradna
Profesora Kvapila

Prof. MUDr.
Milan Kvapil, CSc., MBA

Na vaše dotazy
rovněž odpovídají

Prof. MUDr.
František Saudek, DrSc.

MUDr.
Kateřina Anderlová, Ph.D.

MUDr.
Pavlína Krollová

PharmDr.
Josef Suchopár

Mgr.
Beáta Bohnerová

Zobrazit poradnu

Partnerské weby

Diabetická asociace ČR Česká internistická společnost
Medicína CZ
Compendium
Mylan CZ BENU
Health info Aimil
Vitar
SHAPER
Irbis
  • Encyklopedie
  • Edukace
  • Pro odborníky
  • Odkazy
  • Kontakt a redakční rada

CUKROVKA.CZ je projekt pro edukaci pacientů a pracovníků ve zdravotnictví vznikající ve spolupráci nakladatelství a vydavatelství odborné zdravotnické literatury PANAX Co, s.r.o. a Diabetické asociace České republiky (DAČR), z.s.

Odběr newsletterů

© Cukrovka.cz 2017
Publikování nebo šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu vydavatele – PANAX Co, s.r.o. zakázáno. Není také povolena jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na serveru, a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.

Responzivní web od Artweby.cz