Další článek Předchozí článek

Lasagne s cuketou a tuňákem

Autor:
Mgr. Beáta Bohnerová

Pracoviště: StefaMed, s.r.o.

Vloženo: 27. 8. 2018


Suroviny na 3 porce:

150g lasagne (9 plátků)
400 g cukety
1 cibule
4 rajčata
400 g loupaných pasírovaných rajčat
200 g tuňáka ve vlastní šťávě
120 g mozzarelly

Postup:

Cuketu, rajčata a mozzarellu nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na nudličky. Do skleněné zapékací mísy vložíme 3 plátky těstovin, dále vrstvíme cuketu, rajčata, cibuli, tuňáka a opět těstoviny. Jednotlivé vrstvy můžeme ochutit oblíbenými bylinkami, česnekem či kořením. Zalijeme pasírovanými rajčaty. Vrch těstovin pokryjeme . mozzarellou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C po dobu asi 30 minut.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Energie (kJ)

Sacharidy (g)

Tuky (g)

Bílkoviny (g)

Vláknina (g)

1 porce

1892

53

10

33

6

Další článek Předchozí článek