Další článek Předchozí článek

Toastový chléb s budapešťskou pomazánkou

Autor:
Mgr. Petra Jandová

Pracoviště: Sanatorium Bristol, Lázně Karlovy Vary

Vloženo: 8. 6. 2018


Suroviny na 1 porci:

100 g odtučněného tvarohu
10 g Flory
8 g jarní cibulky
8 g červené papriky
37 g (1 a půl plátku) tmavého toastového chleba
sůl, pepř, červená paprika (koření), pažitka

Postup:

Červenou papriku, jarní cibulku a pažitku posekáme najemno a smícháme s tvarohem a Florou. Ochutíme solí, pepřem a červenou paprikou. Pečlivě promícháme a servírujeme na toastovém chlebu či jiném, nejlépe celozrnném pečivu.

Tabulka nutričních hodnot:

 

Energie (kJ)

Sacharidy (g)

Tuky (g)

Bílkoviny (g)

Vláknina (g)

1 porce

888

22

6

16

2

Další článek Předchozí článek