Kedlubnová pomazánka s pórkem
Pracoviště:
Vloženo: 30. 9. 2016
Suroviny:
150 g pórku
150 g kedlubny (oloupané)
250 g polotučného tvarohu (ve vaničce)
100 g taveného sýru Apetito originál
sůl
Postup:
Pórek omyjeme, nakrájíme na nudličky a v cedníku spaříme horkou vodou. Kedlubnu nastrouháme nahrubo, osolíme a necháme pustit tekutinu. Pak ji vyždímeme a spolu s pórkem smícháme s tvarohem a sýrem. Osolíme dle chuti. Podáváme s oblíbeným pečivem.
Tabulka nutričních hodnot:
|
Energie (kJ) |
Sacharidy (g) |
Tuky (g) |
Bílkoviny (g) |
Vláknina (g) |
cca 650 g pomazánky |
2293 |
32,5 |
28 |
41 |
9 |
1 porce (50 g) |
176 |
2,5 |
2,2 |
3,2 |
0,7 |