Další článek

Kedlubnová pomazánka s pórkem

Autor:
Miroslava Hylenová, DiS.

Pracoviště:

Vloženo: 30. 9. 2016


Suroviny:

150 g pórku
150 g kedlubny (oloupané)
250 g polotučného tvarohu (ve vaničce)
100 g taveného sýru Apetito originál
sůl

Postup:

Pórek omyjeme, nakrájíme na nudličky a v cedníku spaříme horkou vodou. Kedlubnu nastrouháme nahrubo, osolíme a necháme pustit tekutinu. Pak ji vyždímeme a spolu s pórkem smícháme s tvarohem a sýrem. Osolíme dle chuti. Podáváme s oblíbeným pečivem.

Tabulka nutričních hodnot:

                          

Energie (kJ)

Sacharidy (g)

Tuky (g)

Bílkoviny (g)

Vláknina (g)

cca 650 g pomazánky

2293

32,5

28

41

9

1 porce (50 g)

176

2,5

2,2

3,2

0,7
Další článek