Logo Cukrovka
Menu
Logo Cukrovka
  • Dobrý cukr - videa
  • Encyklo
  • Edukace + testy
  • odborníci
  • redakční rada/kontakt

BENU Vaše zdraví si bereme na starost

  • NEPŘEHLÉDNĚTE
  • Cukrovka
    • Co je to?
    • Inzulin a inzulinová rezistence
    • Dělení diabetu
    • Dědičnost
    • Statistika
    • Cukrovka 1. typu
    • Cukrovka 2. typu
    • Těhotenská cukrovka
    • Dětská cukrovka
  • Diagnostika / Léčba
    • Léčba
    • Prevence
    • Diagnostika
  • Životospráva
    • Vánoční nutriční tipy
    • Diabetes a letní sezóna
    • Recepty diabetika
    • Mýty a fakta o ovoci
    • Vychytávky do kuchyně
    • Jak číst složení potravin
    • Nutriční terapie
    • Jídelníček diabetika
    • Energetická hodnota potravin
    • Co jsou sacharidy?
    • Co jsou bílkoviny?
    • Co jsou tuky?
    • Cukrovka a warfarin
    • Cukrovka a dna
  • Komplikace
    • Akutní komplikace
    • Chronické komplikace
    • Diabetická noha
  • Praktické rady
    • Selfmonitoring
    • Aplikace inzulínu
    • Aplikace GLP-1 agonistů
    • Kalkulačky
  • Příběhy
    • Příběhy pana Kuličky
    • Tajemství ordinace
    • Fámy
  • Aktuality
  • Poradna
    • Poradna
    • Chatbot

BENU Vaše zdraví si bereme na starost

  1. Úvod
  2. Životospráva
  3. Recepty diabetika
  4. Pomazánky
  5. Kedlubnová pomazánka s pórkem
Další článek

Kedlubnová pomazánka s pórkem

Autor:
Miroslava Hylenová, Dis.

Pracoviště:

Vloženo: 30. 9. 2016


suroviny:

150 g pórku
1 kedlubna, oloupaná
250 g tvaroh polotučný ve vaničce
100 g taveného sýru
sůl

Pórek omyjte, nakrájejte na nudličky a v cedníku spařte horkou vodou. Kedlubnu nastrouhejte nahrubo, osolte a nechte pustit tekutinu. Pak ji vyždímejte a spolu s pórkem smíchejte s tvarohem a sýrem. Osolte dle chuti. Podávejte s oblíbeným pečivem.

Další článek
  • Vánoční nutriční tipy
  • Diabetes a letní sezóna
  • Recepty diabetika
    • Zdravé snídaně
    • Bezmasá jídla
    • Těstoviny
    • Polévky
    • Mořské plody
    • Ryby
    • Kuřecí maso
    • Hovězí maso
    • Králičí maso
    • Vepřové maso
    • Pečivo
    • Pomazánky
    • Dezerty
  • Mýty a fakta o ovoci
  • Vychytávky do kuchyně
  • Jak číst složení potravin
  • Nutriční terapie
    • Nutriční terapeuti v ČR
  • Jídelníček diabetika
  • Energetická hodnota potravin
  • Co jsou sacharidy?
  • Co jsou bílkoviny?
  • Co jsou tuky?
  • Cukrovka a warfarin
  • Cukrovka a dna

Všechny články z kategorie:

  1. Žitné jednohubky se třemi druhy pomazánek
  2. Toastový chléb s budapešťskou pomazánkou
  3. Tuňáková pomazánka
  4. Kedlubnová pomazánka s pórkem

PORADNA
profesora KVAPILA
&
profesora SAUDKA

Prof. MUDr.
Milan Kvapil, CSc., MBA

Prof. MUDr.
František Saudek, DrSc.

Na vaše dotazy
rovněž odpovídají

MUDr.
Kateřina Anderlová, Ph.D.

MUDr.
Pavlína Krollová

MUDr.
Dagmar Bartášková

PharmDr.
Josef Suchopár

Mgr.
Beáta Bohnerová

Zobrazit poradnu

Generální partner

Zentiva

Hlavní partneři

Mylan CZ - VIATRIS BENU

Partnerské weby

Diabetická asociace ČR Česká internistická společnost Medicína CZ Compendium Health info Aimil Vitar SHAPER Irbis
  • Dobrý cukr - videa
  • Encyklo
  • Edukace + testy
  • odborníci
  • redakční rada/kontakt

CUKROVKA.CZ je projekt pro edukaci pacientů a pracovníků ve zdravotnictví vznikající ve spolupráci nakladatelství a vydavatelství odborné zdravotnické literatury PANAX Co, s.r.o. a Diabetické asociace České republiky (DAČR), z.s.

Odběr newsletterů

© Cukrovka.cz 2017
Publikování nebo šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu vydavatele – PANAX Co, s.r.o. zakázáno. Není také povolena jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na serveru, a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.

Responzivní web od Artweby.cz