Nutriční hodnoty

  • Energie 1526 kJ
  • Sacharidy 44,0 g
  • Bílkoviny 17,3 g
  • Tuky 11,0 g
  • Vláknina 9,5 g

Postup přípravy

Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.

Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.

Suroviny na 1 porci

  • ledový salát 50 g
  • polníček 25 g
  • rajčata 70 g
  • salátová okurka 50 g
  • červené fazole ve sladkoslaném nálevu 80 g
  • ocet balzamiko 5 g
  • olivový olej 4 ml
  • vejce uvařené natvrdo 1 ks
  • celozrnná houska 50 g
  • sůl, pepř