Nutriční hodnoty

  • Energie 1786 kJ
  • Sacharidy 49,9 g
  • Bílkoviny 20,5 g
  • Tuky 13,6 g
  • Vláknina 10,7 g

Postup přípravy

Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.

Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.

Suroviny na 1 porci

  • ledový salát 57 g
  • polníček 28 g
  • rajčata 80 g
  • salátová okurka 57 g
  • červené fazole ve sladkoslaném nálevu 90 g
  • ocet balzamiko 5 g
  • olivový olej 5 ml
  • vejce uvařené natvrdo 1,25 ks
  • celozrnná houska 57 g
  • sůl, pepř