Žitno-pšeničný chléb s budapešťskou pomazánkou sestavte si dietu v našem fotojídelníčku

Nutriční hodnoty

  • Energie 2572 kJ
  • Sacharidy 74,0 g
  • Bílkoviny 30,0 g
  • Tuky 21,0 g
  • Vláknina 9,0 g

Postup přípravy

Červenou papriku, jarní cibulku a pažitku posekáme najemno a smícháme s tvarohem, řeckým jogurtem a Florou. Ochutíme solí, pepřem a sladkou paprikou. Pečlivě promícháme a servírujeme na žitno-pšeničném chlebu s rajčatovou oblohou.

Suroviny na 1 porci

  • žitno-pšeničný chléb 130 g
  • tvaroh tučný 100 g
  • jogurt řecký 0 % tuku 100 g
  • Flora 20 g
  • jarní cibulka 10 g
  • červená paprika 10 g
  • cherry rajčata 100 g
  • sůl, pepř, sladká paprika, pažitka