Žitno-pšeničný chléb s budapešťskou pomazánkou sestavte si dietu v našem fotojídelníčku

Nutriční hodnoty

  • Energie 2001 kJ
  • Sacharidy 58,0 g
  • Bílkoviny 24,0 g
  • Tuky 16,0 g
  • Vláknina 7,0 g

Postup přípravy

Červenou papriku, jarní cibulku a pažitku posekáme najemno a smícháme s tvarohem a Florou. Ochutíme solí, pepřem a sladkou paprikou. Pečlivě promícháme a servírujeme na žitno-pšeničném chlebu s rajčatovou oblohou.

Suroviny na 1 porci

  • žitno-pšeničný chléb 100 g
  • tvaroh polotučný 150 g
  • Flora 20 g
  • jarní cibulka 10 g
  • červená paprika 10 g
  • cherry rajčata 100 g
  • sůl, pepř, sladka paprika, pažitka