Nutriční hodnoty

  • Energie 1305 kJ
  • Sacharidy 38,2 g
  • Bílkoviny 14,3 g
  • Tuky 9,3 g
  • Vláknina 8,3 g

Postup přípravy

Ledový salát a polníček natrháme, rajčata a okurku nakrájíme na malé kousky, fazole propláchneme vodou. Smícháme v misce a zalijeme balzamikem a olivovým olejem. Osolíme, opepříme.

Podáváme s vejcem uvařeným natvrdo a celozrnnou houskou.

Suroviny na 1 porci

  • ledový salát 43 g
  • polníček 21 g
  • rajčata 60 g
  • salátová okurka 43 g
  • červené fazole ve sladkoslaném nálevu 72 g
  • ocet balzamiko 4 g
  • olivový olej 4 ml
  • vejce uvařené natvrdo 0,75 ks
  • celozrnná houska 43 g
  • sůl, pepř